Inför besök till Urolog

Är det ditt första besök hos oss?

För att vi skall kunna ge dig så bra hjälp som möjligt ser vi gärna att du fyller i en hälsodeklaration. Hämta den med knappen intill, fyll i (antingen på dator eller för hand) och ta med till oss.


Att tänka på inför besöket

  • Kom i tid, 
  • Tänk på att det ibland uppstår oväntade fördröjningar som gör att du kan behöva vänta lite innan vi kan ta emot dig. eller att din undersökning tar längre tid än väntat. Det är bra om du inte har tider att passa omedelbart efter besöket.
  • Det är bra om du har tömt tarmen före besöket

Övriga förberedelser kan du läsa om i din kallelse

I din kallelse skall det stå vilka andra förberedelser du kan behöva göra. Nedan finner du  länkar till de flesta av de formulär vi använder inför besök
Du kan också ha fått instruktion om att göra ett blodprov, en urinodling eller något annat laboratorieprov inför ditt besök. Du skall i så fall om du inte fått annan instruktion av oss vända dig till ett Karolinskalab. De har provtagningsenheter på ett 70-tal platser i Stockholmsområdet. En lista hittar du här

Kontakt

Barks väg 7 
170 73 Solna                                                             
Tfn: 08-678 27 50
 
Urogyn Sverige Kommanditbolag
org nr 969790-1032
Ta Tunnelbanan till Bergshamra, uppgång mot Södra Bergshamra. Sedan är det tre minuter att gå västerut, förbi IFs huvudkontor. Mera vägbeskrivning.

Verksamheten är miljöcertifierad enligt
ISO 14001:2015