Om du inte kan komma

Om du blivit kallad till oss på remiss, eller om du själv bokat en tid med oss så är det viktigt att du låter oss veta om du skulle få förhinder. Enligt landstingets regler debiterar vi 400 kronor om avboking sker senare än 24 timmar före bokad tid. Du får i så fall en inbetalningsavi hemskickad. Detta gäller även om du har frikort

Om du är försäkringspatient finns oftast ingen täckning i försäkringen för om du uteblir från en planerad undersökning eller behandling. Du kan då själv bli fullt ersättningsskyldig för hela kostnaden för den planerade åtgärden. Det kan röra sig om flera tusen kronor.

Somliga tänker att man inte kan gå till gynekolog eller urolog under menstruation. Så är det inte. Mens är inget skäl att boka om sin tid.

Det finns två olika sätt som du kan lämna återbud på:

 • Det enklaste och snabbaste är att avboka besöket direkt på nätet. Du kan välja om du vill boka en annan tid eller avboka helt.
  Tryck på en av knapparna för att se din bokade tid och göra ändringar.
  • Ring till oss på 08-678 27 50. Det finns ett knappval för att lämna meddelande där. Tala in ett besked om att du inte kan komma, och säg också om du vill ha en ny tid eller inte. Glöm inte att ange tiden och ditt personnummer. Vi kan se vilken tidpunkt du lämnat meddelandet

  Kontakt

  Barks väg 7 
  170 73 Solna                                                             
  Tfn: 08-678 27 50
  Fax: 08-678 27 56
   
  Urogyn Sverige Kommanditbolag
  org nr 969790-1032
  Ta Tunnelbanan till Bergshamra, uppgång mot Södra Bergshamra. Sedan är det tre minuter att gå västerut, förbi IFs huvudkontor. Mera vägbeskrivning.

  Verksamheten är miljöcertifierad enligt
  ISO 14001:2015